Nu suntem singurii nebuni

Nu suntem singurii nebuni care vedem situația anormală în care se zbate de atâta vreme cel mai titrat club de fotbal din România. Am văzut și am luat atitudine. La fel cum o fac și suporterii altor două mari cluburi din Europa, Manchester United și Liverpool. Un material foarte interesant, accesând linkul următor, preluat de pe http://www.fcsteaua.ro :

Protestati ca englezii! (sposored by gsp&sportro)

Nu sunt adeptul unor manifestații violente sau de prost gust dar sunt adeptul luării de poziție. Nu poți sta cu mâinile în sân și să asiști impasibil la distrugerea unui club, dacă te numești suporter. Ultima licărire de speranță a fost Pițurcă. Și când a încercat să facă ceva, au apărut brusc mii de avocați ai diavolului, vajnici apărători ai averii sale. “E aberant ce a cerut Pițurcă!” zic ei. Cine cunoaște știe că omul nu a cerut nimic pentru el, a cerut doar un mediu propice pentru performanță. Și mai pun o întrebare: Dar nu e aberant să-ți bați joc și să distrugi munca de 50 de ani a unor oameni, prin care Steaua este ce este?!?!?!

Divagațiile pe tema acestui subiect pro și contra devin însă inutile. Când ceva nu merge bine trebuie schimbat! Și la Steaua nu merge și se știu bine motivele. Tuturor celor care au o părere contrară sau acceptă situația de față de dragul unor perfomanțe pe termen scurt, scăldate de altfel în mediocritate, mizerie și scandaluri am să le spun un singur lucru: Atunci când nu vrei să vezi, nu-ți vezi nici vârful degetelor.

Pace! Și multă înțelepciune!

Advertisements

4 thoughts on “Nu suntem singurii nebuni

 1. marian

  GIGI BECALI E UN BADARAN!
  il putem asocia cu GUTA-SALAM-COPILU MINUNE(NU E NICI O DIFERENTA INTRE TIGANI CU BANI SI CIOBANI CU BANI)
  nu cred ca poate fi cineva mandru de el ca este ROMAN!
  IMI PARE RAU DE ILIE DUMITRESCU!E UN BAIAT DESTEPT CRE ISI MANJESTE ONOAREA SI REPUTATIA PT BECALII
  ORICUM NU II DAU MAI MULT DE 6 LUNI LA STEAUA!

  Reply
  1. gebeleizis19 Post author

   Ai dreptate Mărine. Nu stă Ilie mai mult de 6 luni. Despre Becali, ce se mai poate spune. Că este invenția unor ziariști de cea mai joasă speță, ce pot fi caracterizați ca mincinoși, lași, ușor de cumpărat și ipocriți. Atributele le-am găsit într-un articol, dar subscriu pentru că se potrivesc de minune.

   Reply
 2. Mircea

  Fotbalul a fost o parghie de presiune pentru patroni. Folosind multimea, teama puterii de eventualul cost politic, au obtinut contracte oneroase si scaune parlamentare. Nu numai in Romania (dar – sigur – in Romania hrebenciucilor mult mai accentuat si mai abject) dar si in alte tari eurobalcanice sistemul a functionat pana s-a accentuat criza economica. Ultimile zvacnire ale patronilor, inainte de a abandona lamaia stoarsa, care se numeste fotbal profesionist, a fost si poate mai este trucarea unor meciuri, pentru obtinerea de castiguri la pariuri. Apoi, gata! Sportul de performanta nu are alta gura de oxigen, decat intoarcerea la radacini. Pepiniera proprie, buget mic, “capitalism popular” in conducerea cluburilor. Indivizi ca Becali dispar din scena. Din pacate, nu dupa gratii.

  Reply
  1. gebeleizis19 Post author

   Foarte corecta observatia , Mircea. Si as completa, fraza din final: Din fericire, indivizi ca Becali vor primi exact pentru ce au facut, pentru ca nu e Universul asta alcatuit pe nedreptate si nemernicie si vine factura pentru fiecare…

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s