Despre respect

Gheorghe HAGI, nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Hagi în tricoul Barcei

Hagi în tricoul Barçei

Faptul că niște indivizi, așa ziși suporteri ai clubului de fotbal Farul Constanța l-au catalogat o mizerie rămâne un fapt de condamnat și deplorabil în același timp. Dacă de la unii care nu prezintă o poziție publică în societate (ca să nu amintim despre educație), ar putea fi înțeleasă doar prin reducere la absurd această reacție, cu totul altfel stă situația în cazul oficialilor clubului român cu care fotbalistul Gh. HAGI a obținut cele mai mare performanțe în țară – Steaua. Și cei mai mulți cunosc invectivele care i-au fost adresate de către creditorul acestui club, într-un mod mai mult decât înjositor. Amănuntele nu-și au locul aici.

Așa că, dacă clubul care i-a fost întotdeauna drag lui Gică are o poziție oficială mai degrabă ofensatoare la adresa sa, vin alții și ne învață cum trebuie să te comporți cu o fostă glorie, cel mai recent exemplu venind din partea catalanilor de la FC Barcelona: http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/10/n091001107055.html

Asta venind din partea unui club unde, de ce să nu recunoaștem Hagi a fost doar unul dintre jucătorii mari care au activat un timp relativ scurt (1994-1996) dar care nu a făcut parte din galaxia baloanelor de aur pe care i-au avut în curtea lor catalanii.

Advertisements

One thought on “Despre respect

  1. Florin

    …nu e o noutate faptul ca, nu stim sa ne apreciem valorile, ba mai mult suntem primii atunci cand e vorba de denigrarea lor, la prima lor greseala; succesul se uita repede….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s